Hvad er LED Lysterapi?

Huden kræver stimulation for at regenerere sig og der kommer mere og mere innovativ behandlinger til at hjælpe huden med rigtig stimulation til at styrke og reparere sig selv. LED Lysterapi er en af det innovation der går dyb ind i huden og stimulerer huden.

LED Lysterapi er ansigtsbehandling med aparat til at udsende monokromatisk lys med forskellige bølgelængder ind i huden med effekt til at løsere forskellige problemer. Der er forskellige farver med forskellige bølgelængder der trænger ind i forskellige dybden af huden til at løsere flere hud tilstand.

Vores hud celler absorbere energi fra lysene og bruger det til hudens reparationsprocess. Det hjælper til at forbedres huden og skab løsning til at formindsker ar/strækmærker/rynker, renser porer og behandler akne, sårheling, lyser pigmentering, øger hudens fugtihed og næring og øger cellfornyelse.

Rød lys – bølgelængder trænger ind i dermis og er bedste til anti-aging behandling til at stimulere vores bindevæv og hudens kollagen of elastin produktion.

Blå lys – til acne behandling og det hjælper til at regulere talg produktion og fungere som antibacterial og hjælper med infalamation.

Grøn lys – opstrammer huden, mindsker rynker og fine linjer, dræner lymfe system og afbalancer hudens og sørge for at hudens fugt og næring er i balance.

Lilla Lys – øger dannelsen af hudceller og skubber gammel hud op til huden overflade så huden ser frisk med ny liv.

Gul Lys – øger iltoptagelsen i huden, lyser pigmentation og hæmmer rødme.

Cyan Lys – Regulere talg og afbalancere fugt og næring i huden.

IR – huden registrere IR som varme og bølgelængder trænger dyb ind i subcutis. IR lys udgiver nitric oxide der hjælper til at øger iltoptagelse, øger blodcirkulation og hælper huden til at hele op.

Det anbefales alene som lys terapi behandling eller som tillæg til en ansigsbehandling.