Card image cap
Ade Organics

Ade Organics er et organisk kosmetisk selskab med fokus på kvalitet naturlige, økologiske og veganske produkter til skønhed og velvære. Vores produkter inkluderer vegansk neglelak og økologisk soja lys der er ren og indeholder ikke giftige stoffer.

Card image cap
Osmosis MD Skincare

Osmosis MD Skincares medicinske og holistiske metode er baseret på resultater, ingrediensteknologi, barrieresundhed, DNA-reparation og rene ingredienser.

Card image cap
YON-KA

Yon-Ka Quintessence er DNA'et i brandet kombinerer 5 æteriske olier: Lavendel, Geranium, Timian, Rosemary og Cypress for at skab Phytotherapy (terapi baseret på planteekstrakter) og holistiske SPA behandlinger til ansigt, krop og sjæl. Yon-Ka er afhængig af kraften i essentielle olier og planteekstrakter kombineret med aktive stoffer som hyaluronsyre, C-vitamin, polyfenoler, peptider og AHA'er for at målrette hudens ældning og adressere alle de potentielle problemer med huden.

Card image cap
Sanzi Beauty

Sanzi Beauty vegansk vipper og bryn serum der giver længere, fyldigere og stærkere vipper og bryn med synlige og forbedrede resultater på bare 6-16 uger.

Card image cap
Lycon

Lycon hårfjerningsvoks er ikke kun en hårfjernings voks, men en voksbehandling der plejer, beskytter og bevarer hudens barriere intakt både før, under og efter en voksbehandling.